Hjem Nye kollegaer til AspIT

Nye kollegaer til AspIT

Nye kollegaer til AspIT

Til vores afdelinger i Vejle, Århus og Ålborg.

AspIT uddannelsen ved Vejle Handelsskole og VUC er en erhvervsrettet ITuddannelse for unge med Aspergers Syndrom. Uddannelsen har fundet sin endelige form, antallet af ansøgere er kraftigt stigende og vi søger derfor nye kollegaer til undervisning og vejledning i Vejle, Århus og Ålborg.

Undervisere (Vejle, Århus og Ålborg)

Vi lægger vægt på, at du har en bred ITfaglig og pædagogisk baggrund. Ansøgere med formel IT uddannelse og en pædagogisk uddannelse foretrækkes, men er ingen betingelse. Det vigtigste er, at du er klar til en pædagogisk udfordring og brænder for at støtte de unge mennesker gennem uddannelsen.

Du kan undervise i en af følgende hovedområder

– programmering (C#, Java, PHP), Datadaser eller Teknik (f.eks. MCSA eller CISCO).

Du har ikke nødvendigvis indsigt i de særlige forudsætninger, som unge med Aspergers syndrom, men du er parat til at yde den indsats der skal til for at få det.

Pædagogisk vejleder (Vejle og Ålborg)

Du har dokumenterbar og stor indsigt i de særlige forudsætninger, som unge med Aspergers syndrom har, og i de forskellige støttemuligheder – herunder de pædagogiske redskaber der arbejdes med.

Du vil skulle arbejde med praktikplads ordningen for de unge i det private og offentlige arbejdsmarked indenfor IT.

Udover at arbejde med praktikområdet skal du arbejde med evaluering af undervisningsforløb, statusbeskrivelser og rapporter samt supervision af medarbejder og elever.

Det er en forudsætning at du er meget fleksibel, rummelig og har en positiv indstilling til teamarbejde og nyskabelse da du skal fungere i et underviserteam, der løbende evaluerer og forandrer uddannelsens form og indhold. Du skal være parat til at yde en ekstra indsats, når det er påkrævet.

Uddannelsen er udbredt i hele landet så konsulentarbejde og undervisning på andre skoler kan forekomme i korte perioder.

Tiltrædelse

Pædagogisk vejleder i Vejle 1.6.2010 eller hurtigst muligt – ansøgningsfrist 6.4.2010.

Øvrige stillinger 1.8.2010 – ansøgningsfrist 28.5.2010.

Løn og pension iht. gældende overenskomst.

AspIT, Boulevarden 48, 7100 Vejle, Att.: Ole Bay Jensen.

Oplysninger om ansættelsesvilkår og svar på evt. andre spørgsmål fås ved henvendelse til projektchef Ole Bay Jensen på: tlf.: 22 14 37 53, eller på e-mail: oje@aspit.dk.