Hjem Om AspIT Læringsmiljø

Læringsmiljø

AspIT er tryghed, trivsel og udvikling.
Ved at respektere dine behov fremmer vi din personlige og faglige udvikling. Vi anerkender, roser og giver positiv kritik, så du kan udfolde din kreativitet og høste succesoplevelser.

Hos AspIT bliver du en del af et trygt og forudsigeligt miljø, hvor vi engagerer os i dig. Dine styrker, kompetencer og interesser er det, vi fokuserer på. Og vi lytter til dig og giver dig de bedste forudsætninger for at udvikle dine potentialer. Det er vigtigt for os, at du oplever, at du lykkes.

Vi arbejder sammen med dig ud fra en struktureret, forudsigelig og konkret undervisningsplanlægning. Du får en anerkendende undervisning i små hold, der fokuserer på dine ressourcer og interesser. Vi opstiller sammen med dig de mål, der skal opnås, og vi giver selvfølgelig konkret feedback, så du kan nå dine mål. Vi samarbejder med dit netværk, din familie, dine sagsbehandlere, UU-vejledere og støtte- og kontaktpersoner, så du opnår så høj selvstændighed og livsduelighed som muligt. Og så der fortsat er fokus på din personlige udvikling.

Underviserne

Alle undervisere har gennemført efteruddannelse med fokus på didaktik, pædagogik og metodik, så de kan planlægge og gennemføre individualiseret undervisning med særlige hensyn til dine evner og kompetencer.