Hjem Uddannelsen

Hvad omfatter uddannelsen for autister?

Asperger og uddannelse.
Hos AspIT er det muligt at tage en uddannelse for dig med ASF.

Kan autister få en uddannelse?  Svaret er: Ja! Hos AspIT tilbyder vi uddannelse til autister.

Din AspIT IT-uddannelse er en autisme uddannelse, som er tilrettelagt ud fra dine særlige kompetencer, interesser og behov. Du udvikler dig personligt, arbejdsmæssigt og opnår IT-kompetencer, så du kan løse konkrete opgaver for virksomheder og gennemføre praktikforløb. Alt sammen for at du kan blive ansat i en virksomhed.

Målgruppe: Uddannelse for autister med Aspergers Syndrom

AspIT-uddannelsen er skræddersyet til dig med ASF, Autisme Spektrum Forstyrrelse. Vi tilrettelægger en uddannelse efter dine individuelle behov; både i forhold til omgivelserne på din skole, kontakten med dine lærere og indholdet i din undervisning. På den måde giver vi dig de bedste muligheder for at bruge dine særlige talenter på den bedste måde.

Hvor kan du arbejde efter uddannelsen?

AspIT-uddannelsens mål er, at du kan få et job, når du er færdiguddannet hos os. Vi hjælper med at formidle kontakten mellem dig og virksomhederne, så du får det perfekte job – og virksomheden får den perfekte kandidat.

Autisme jobmuligheder – Hos AspIT er det muligt

Mange virksomheder ønsker særligt at få elever fra AspIT – fordi du med en uddannelse her fra får en viden, virksomhederne gerne vil gøre brug af.

Du kan se, hvor andre AspIT-elever har fået job her.

Hvor kan du tage it-uddannelsen for autister?

Du kan tage din AspIT-uddannelse i hele Danmark: Både i Jylland, på Sjælland og Fyn. Find din nærmeste AspIT-afdeling her.

Tilmelding til AspIT-uddannelse for autister

For at blive optaget på AspIT skal du visiteres til et 4-6 ugers afklaringsforløb, hvor vi vurderer dine faglige og sociale kompetencer – og om AspIT er noget for dig.

Du kan læse meget mere om afklaringsforløbet her.

Vi har opstart af nye hold på 1. semester på AspIT-uddannelsen to gange om året i august og januar.