Hjem Bekræftende samarbejde med AspIT

Bekræftende samarbejde med AspIT

Bekræftende samarbejde med AspIT

CSR har fra dag ét været en integreret del af den strategiske dagsorden i Green Click Media, og således udgjort et parameter for økonomisk såvel som social udvikling. Vi kan have svært ved at dokumentere nogen decideret økonomisk gevinst ved at være socialt ansvarlige, men vi kan til gengæld med glæde konstatere, at der er meget mere værdi i CSR end det der kan aflæses med en kugleramme.

Webdesign-praktikant Helene Harlund, Direktør Jan Nygaard Hesselby og webdesigner Kenneth Danielsen.

Siden 2012 har Green Click Media haft udsatte ledige i praktikforløb, og i den periode har vi haft fornøjelsen af at arbejde sammen med blandt andet programmører, webudviklere og grafikere. Hver og en med talent for sit fag og ikke mindst med en passion, som har ramt spot on i matchet med Green Click Media. Og gevinsten? Green Click Media nyder i fulde drag gavn af kompetent arbejdskraft, mens praktikanterne opkvalificerer sig med relevante IT-relaterede virksomhedsophold. Win-win!

CMS-teamet har grebet pegepinden
Senest er indledt et samarbejde med AspIT, som er en erhvervsrettet IT-uddannelsesmodel for unge med Aspergers Syndrom. I de seneste to måneder har vi således haft fornøjelsen af praktikanterne Mikkel, en fremragende PHP-udvikler, og webdesigneren Helene, som slår de kreative sløjfer i vores CMS-team.

Positiv feedback fra vores to praktikanter og en gensidig tilfredshed med samarbejdet har betydet at vores egen webdesigner og konceptudvikler, Kenneth Danielsen, blandt andet har fungeret som censor hos AspIT i faget ‘Visualisering’. På sigt skal Green Click Media bidrage til AspITs undervisningsmateriale, så uddannelsen i endnu højere grad understøtter erhvervslivets behov.
En udfordring og et samarbejde som vi ser frem til at bidrage til og nyde godt af i mange år frem.

Med venlig hilsen
Jan Nygaard Hesselby, direktør
Green Click Media


HUSK
Gratis konference på Brogaarden, Strib/Middelfart

AspIT at Work Årsmøde den 22. maj 2014 kl. 12.00 – 17.00.