Hjem To elever i praktik hos Adibus

To elever i praktik hos Adibus

“Det er bare kode.”

Sådan sagde vores elev fra AspIT Midtjylland, da praktik- og jobvejlederen fulgte op på hans praktik hos virksomheden Adibus, som leverer IT-løsninger. Han har leveret en fremragende indsats og grebet muligheden for at vise, hvad han kan. Adibus er meget tilfredse med ham, og tilbagemeldingen er, at vores elev producerer arbejde af høj kvalitet. Adibus har samtidig skabt et miljø, hvor en øgning af timetallet er blevet mulig, hvilket har gjort det muligt for vores elev nu at kunne indgå i et ordinært job.

For nylig er endnu en AspIT-elev startet i praktik hos Adibus, og der er altså nu to elever, som har fornøjelsen af at være i praktik hos virksomheden; de er dog ikke i samme afdeling.

Det er ikke første gang, at vi har elever i praktik hos Adibus. Faktisk strækker historien mellem AspIT og Adibus sig flere år tilbage. Adibus havde nemlig deres første AspIT-elev i praktik for snart 10 år siden. Denne elev klarede det, ligesom en meget høj procentdel af de andre elever fra AspIT, der kommer i praktik, fremragende og fik job i virksomheden efter sin praktikperiode. Han arbejder stadig hos Adibus den dag i dag. Vi lægger et stort stykke arbejde i at matche elever og virksomheder til praktipladser, og det er skønt, når det ender ud i en ansættelse. Vi glæder os til også at følge denne praktik, og tak til Adibus for at være en rummelig og fremadsynet virksomhed.