Hjem Ta´ din kollega med til ny viden. Gratis

Ta´ din kollega med til ny viden. Gratis

Har du sat kryds i kalenderen den 31. maj? Hvis ikke, så gør det nu. AspITs årsmøde er klar med videndeling, networking og masser af inspiration. Ét af de faste punkter er uddelingen af årets priser. De tre juryer har netop afsluttet deres arbejde. Et stort arbejde faktisk…

Hvert år i maj, holder AspIT sit store årsmøde. Altid på Brogaarden ved Middelfart. Og altid med god stemning. Det er blevet stedet for videndeling om autismespektrumforstyrrelse, STU og om hvordan erhvervslivet sikres værdiskabende arbejdskraft fra en skarp kant – dem med de fokuserede talenter på AspIT.

Årsmødet den 31. maj præsenterer flere interessante indlæg, men som altid er der afsat behagelig tid til, at vi kan nå at tale sammen udenfor foredragssalen. Med dem, vi kender, og med dem, der bliver til nye bekendtskaber, og måske tilmed sparringspartnere.

 

Mange prisværdige indsatser

Årsmødet har sine faste traditioner, som hvert år har nyt indhold. Én af dem er blandingen af teori og cases ude fra virkeligheden. I år sørger psykolog Cathrine Madsin for det første, og virksomheden SWIPBOX for det andet. Og apropos de seneste dages debat om IT sikkerhed, kommer Eva Bennedsen fra HubbleGroup og giver dig sikre tips til den del af dit liv.

En anden god tradition er årets priser. Der er tre af dem. AspIT-prisen belønner AspITs samarbejdspartnere blandt landets kommuner og andre organisationer indenfor det offentlige. Job-prisen hædrer virksomheder, der har gjort noget særligt i forhold til AspITs elever og praktikanter, og Insider prisen går til en medarbejder eller medarbejdergruppe.

Vi har i år modtaget rigtig mange indstillinger til alle tre priser. Og det er meget positivt. Mange flotte anerkendelser til rigtig mange, der yder en stor indsats. Både indenfor, og omkring AspIT. Derfor har de tre jury´er – én for hver pris – været på særligt svært arbejde i år.

Her kommer så en trommehvirvel i do-it-yourself version – fordi:

De nominerede til AspIT Prisen 2018 er UU-vejlederne Christina Bech Hansen og Anne Roma Nielsen fra Ungeenheden i Frederikshavn Kommune, Janni Pedersen, jobkonsulent, Jobcenter Sønderborg samt Viborg Kommunes Autismeenhed med Henriette Lafontaine og Lene Nielsen.

De nominerede til Job-prisen 2018 er Werner & Larsen, Kristine Werner, indehaver, Refurb ApS – Jakob Rauff Pedersen Kokfelt, udviklings- og forretningschef samt Proshop ApS, Ivan Jæger Christiansen, Adm. dir.

Hvem der vinder, og hvorfor, kan du høre på årsmødet, hvor også de nominerede til Insider Prisen afsløres.

Vi ses

Har du allerede meldt dig til årsmødet, så husk at du altid gerne må ta´ en kollega med, helt gratis.

Er du én af dem, der ikke har været med før, så glæd dig til masser af god inspiration sammen med en masse rare mennesker i god stemning på Brogaarden ved Middelfart. Det gør alle vi andre. På gensyn.

Se programmet og tilmeld dig her.


HUSK:
AspIT at Work Årsmøde torsdag d. 31. maj 2018 kl. 10-15, gratis konference på Brogaarden Strib/Middelfart.
AspIT Skolernes dag lørdag den 1. september kl. 10.00 – 16.00, hvor du kan komme forbi og høre om AspIT er noget for dig.