Hjem Mads i praktik hos IT-virksomheden Bluebyte

Mads i praktik hos IT-virksomheden Bluebyte

Mads, en dygtig elev fra AspIT, starter nu sin praktikperiode hos IT-virksomheden Bluebyte. Her skal han have en rolle i deres overvågning og backup specialist team, hvor han forventes at udvikle sig og dygtiggøre sig sammen med holdet. 

Praktikperioden hos AspIT er af stor betydning, da det matcher elever med passende arbejdspladser og omvendt. Når elever fra AspIT er i praktik i et firma, er det ofte en meget berigende oplevelse både for eleven og virksomheden, og det resulterer ofte i tilbud om fastansættelse efter praktikperioden. 

I løbet af sine to år på AspIT har Mads opnået uddannelse inden for IT og Teknik, og nu står han klar til at træde ind på arbejdsmarkedet. Her vil han udvikle sig fagligt såvel som socialt. 

Vi ønsker Mads alt muligt held og lykke i denne spændende fase af hans uddannelse! Det er en tid, der ikke kun former hans faglige kompetencer, men også hans sociale evner og vækst. Mads er på vej mod en spændende rejse ind i arbejdslivet, og vi ser frem til at følge hans succes og udvikling hos Bluebyte.