Hjem Hvem vandt årets priser?

Hvem vandt årets priser?

Iværksætter og UU-vejleder modtager begge AspIT Prisen 2016

Den nye tradition på AspITs årsmøder er uddelingen af priser. Vel at mærke den slags, hvor alle kan være med til at gi´ andre anerkendelse for både indsats og indstilling. Resultatet af de mange forslag blev igen i år til en både varm og inspirerende oplevelse for et stort publikum på konferencen forleden. Og vinderne – dem er der mange af.

At det i en travl hverdag er vigtigt at påskønne hinanden, kan alle vist skrive under på. Derfor var der også lune i luften da det viste sig, at rigtig mange havde prioriteret tid og skriveri i ugerne op til årsmødet på at foreslå kandidater til årets to priser. Insider Prisen til en person eller gruppe indenfor AspIT organisationen, og AspIT Prisen til en modtager udenfor murene.

– Vores tanke med priserne handler om anerkendelse. Symbolikken ligger lige for. Motivation er forudsætningen for læring og udvikling, og motivation bygger især på anerkendelse. Og så er vi ret tæt på det, AspIT grundlæggende står for; at fokusere på og italesætte det, mennesker kan i stedet for det, de ikke kan, siger Ole Bay Jensen, AspITs uddannelseschef.

– Derfor er der rigtig mange vindere i forbindelse med priserne. Alle dem, der får rosende ord med på vejen, men også alle dem, der er afsendere på dem. At påskønne andres indsats vidner jo om overskud til andre end sig selv. På selve dagen hylder vi selvfølgelig især vinderne og de nominerede, der alle var på scenen forleden, og fik fortjente klapsalver fra de mange gæster.

Vinderne af AspIT Prisen 2016. UU-vejleder Katty Kannegaard, Randers Kommune og Malene Dressler, kropsform.dk. Tillykke!

Jury´en bag AspIT Prisen valgte i år, at gøre prisen to-delt. Altså to uafhængige modtagere af prisen. Den ene vinder af AspIT Prisen 2016 er Malene Dressler fra kropsfom.dk, mente juryen. I motivationen for valget af Malene Dressler lyder blandt andet, at hun som ung iværksætter har nok at se til med ansvar og risiko for sin nye virksomhed, og så har hun alligevel formået ikke kun at ha´ to unge AspIT elever i tryg og udviklende praktik, men også at ansætte dem i rigtige jobs.

Den anden vinder af AspIT Prisen 2016, er UU-vejleder Katty Kannegaard fra Randers Kommune fordi, hun med stor energi og troen på både de unge og AspIT, gennem flere år, har fået flere unge på AspIT, og dermed også fået flere unge i værdiskabende jobs, som det hedder i motivationen for valget. I kategorien var også Adibus A/S og UU-vejleder Christina Serup Hove fra UU-Nordvestjylland nomineret. Tillykke til alle. Igen.

Juryen bag AspIT Prisen noterede sig, at indstillingerne til prisen, samlet set tegner et billede af AspIT som det unikke tilbud til unge med ASF, og som en uddannelse af høj kvalitet med stor tilid til en vedvarende høj effektivitet i forhold til at få eleverne i job. AspIT er blevet et solidt brand, som det hed forleden på konferencen i Middelfart.

Vinder af Insider Prisen 2016. Team Nordjylland, hele personalegruppen. Tillykke, igen.

Organisation med engagement
Juryen bag Insider Prisen har gennemlæst rigtig mange indstillinger. Er der så en rød tråd i det, medarbejdere på de 10 AspIT skoler anerkendes for? Ja, juryen kunne på årsmødet referere det samlede indtryk til; at AspIT er en fællesskabsorienteret organisation med klart fokus på eleverne. Desuden gik disse ord igen i mange af indstillingerne, når kolleger omtaler kolleger på AspIT: Engagement, gejst, hjælpsomhed, arbejdsglæde, sparring, ildsjæle og flere andre gode betegnelser, som der især stod i de knap 40 indstillinger af AspIT medarbejdere fra hele landet.

Insider Prisen 2016 går i år til Team Nordjylland for med en fællesskabskraft, der rækker ud over egne lokale rækker, og kommer hele AspIT til gavn og glæde med videndeling og smittende engagement, at have skabt en fantastisk stærk udvikling på meget kort tid. Juryen betegnede desuden indsatsen i det nordjyske som; krævende og dygtigt udført. Og så var der blomster, diplom og ”bøf og bowling”-personaleaften til hele holdet. Klapsalverne gik også til de to andre nomineringer til prisen. Afdelingsleder Kimmie Falk, AspIT Fyn og Projekt Hedensted Kommune, udført af Mads Rasmussen og Maria
Chistensen, begge AspIT Trekanten.

Download slides, fra oplægsholdernes præsentation, på AspIT’s årsmøde d. 19. maj på Brogården i Strib her


HUSK Gratis konference på Brogaarden Strib/Middelfart, AspIT at Work Årsmøde d. 18. maj 2017 kl. 10-16.