Hjem Gratis kvalitetskonference. Hvabehar?

Gratis kvalitetskonference. Hvabehar?

Har du tid til at blive klogere – og få friske impulser med hjem til dit arbejde…

Den 18. maj bliver en god dag i din kalender. Du skal høre én af landets førende hjerneforskere fortælle mysteriet om de små grå. En robot-ekspert vil fortælle, hvad vi kan glæde os til at slippe for at lave i fremtiden. To virksomheder afslører, hvordan man gør unges særlige talent til business. Og så kan du nok ikke lade være med at klappe af årets 3 prisvindere. Hva´ koster alle disse oplevelser, og hva´ med mad og networking, tænker du. Det hele er gratis. Så husk lige tilmelding på aspit.dk. Feks nu.

Alle taler om det for tiden. Hjerneudvikling og hjernetræning. Nogen snakker endda om hjernefitness som det nye sort. Èn af dem, der virkelig ved noget om emnet er professor og hjerneforsker Troels W. Kjær. Måske kender du allerede Troels fra programmer som De Skjulte Talenter og Kongerigets Klogeste hjemme i dit fjernsyn. Den 18. maj får du en hel times yderst inspirerende foredrag. Kun for dig. Og de 200 andre gæster.

Interesserer du dig for kunstig intelligens? Ellers er det på tide. Elektroniske hjerner og robotter kommer i de næste år, til at vende op og ned på organisationer og samfundsstrukturer over hele verden. Mange jobfunktioner og virksomheder vil forsvinde, og nye opstå. Det ved Søren Tranberg en hel del om. Han er PhD og robot forsker. Og så har han skrevet bogen ”Robotterne iblandt os”. Vil du være blandt dem, der får sidste nyt om elektronisk intelligens, så gør din kalender klar til et rart kryds. Se programmet her.

< border="0" cellpadding="1" cellspacing="0" bgcolor="#000000" align="left">

Og de nominerede er..

På konferencen afslører vi også vinderne af tre priser. De nominerede til årets AspIT Pris er fundet af en uvildig jury blandt grupper og personer fra landets kommuner. De nominerede er: Linda Lorenzen, UU-vejleder, Sønderborg Kommune. Elsebeth Olesen, JobAktiv, Esbjerg Kommune. Samt Team Mariagerfjord Kommune bestående af Karsten Mortensen, Lise Castel, Susanne Møller Henriksen og Elsebeth Jensen.

Job Prisen 2017 går til en virksomhed eller samarbejdspartner, som har gjort noget særligt i forhold til at få unge med fokuseret talent i godt job. Også her har en uvildig jury været på hårdt arbejde. De nominerede til Job Prisen er disse tre virksomheder: Refurb, Acrelec og aDNA. Alene det, at blive nomineret, er godt gået – der er nemlig knivskarp dyst om podiepladserne. I får alle klap og mere ære på årsmødet. Især vinderne, ikk´.

Psst. Der er også fundet nominerede til Insider Prisen. Kom og hør, hvem det er.

Check ind nu

Deltagelse er gratis, og sker efter først-til-mølle princippet. Så book hellere en stol allerede nu. Klik her

Er du én af dem, der ikke har været med før, så glæd dig til masser af god inspiration sammen med en masse rare mennesker i god stemning. Det gør alle vi andre. På gensyn.


HUSK Gratis konference på Brogaarden Strib/Middelfart, AspIT at Work Årsmøde d. 18. maj 2017 kl. 10-16.