Hjem CSIS indstillet til årets AspIT pris

CSIS indstillet til årets AspIT pris

Pressemeddelelse

CSIS indstillet til årets AspIT pris

Der mangler IT-kompetencer i Danmark. Nu går Danmarks førende IT-sikkerhedsvirksomhed, CSIS nye veje for at tiltrække og uddanne kvalificeret arbejdskraft. Det har ført til et samarbejde med AspIT som er verdens første IT uddannelse rettet mod unge med Austime Spektrums forstyrrelser.

CSIS Security Group A/S er et inkluderende miljø for exceptionelle mennesker. Selskabet, som har hovedsæde i København, laver bl.a. cyber trussel research, digital efterforskning og incident response og management i verdenseliten, og har ved adskillige lejligheder opnået international omtale og anerkendelse for netop dette arbejde.

CSIS er Danmarks førende it-sikkerhedsteknologi virksomhed, og et fuldt uafhængigt aktieselskab med en medarbejderejet aktieordning. Løsningerne, som udvikles i CSIS, er med til at sikre mange af Danmarks største virksomheder mod bl.a. cyberangreb og efterforskning af it-hændelser. Det forpligter og kræver, at vi konstant må tænke anderledes, og har modet til at gå andre og alternative veje. For at realisere dette er der indgået et samarbejde med AspIT Storkøbenhavn.

Som verdens første IT uddannelse rettet mod unge med Austime Spetrums forstyrrelser udviser AspIT en pionerånd. De nytænker læringsbegrebet, har fokus på individet og dennes glæde ved IT. Det er en naturlig bro mellem CSIS og AspIT , idet begge organisationer har mange overlappende fælles værdier.

Med følgende ordlyd indstilles CSIS til årets AspIT pris fra AspIT København:

“Vi indstiller CSIS Security Group, da de som arbejdsplads har modet til at gå nye veje og fordi de skaber en særlig stemning, som giver en familiær følelse og en følelse af at være en del af noget større, hvilket vores elev allerede mærkede fra starten af sin praktik.

De arbejder for det mangfoldige kollegaskab, og derfor vil alle føle sig velkommen i CSIS huset, da det er en værdi for dem at tiltrække exceptionelle mennesker med både traditionelle såvel som utraditionelle baggrunde.

Som arbejdsgiver udviser CSIS stor tro og tillid til eleven og de skaber en ramme, hvor eleven kan fokusere 100% på at dygtiggøre sig, tilegne sig nye færdigheder og udvikle en større selvstændighed og tro på egne evner i faget – og så husker de eleven på at det gerne må være sjovt at gå på arbejde”.

Allan Mortensen, Administrerende direktør hos CSIS er glad over indstillingen og håber på at udvide samarbejdet. Han udtrykker det således: “Vi opererer i et marked med stor efterspørgsel på analytiske og matematiske kompetencer og her findes en målgruppe af mennesker som alt for længe har været overset og hvor vi oplever en glæde ved at arbejde med opgaver som kan være både komplekse og mere hverdagsagtige i en virksomhed. I AspITs elever møder vi fagligt kompetente unge der besidder en analytisk tilgang og naturlig oprigtighed som for os er grobund for gode medarbejdere”. “Vi er super glade for at have startet et samarbejde med AspIT” slutter han.


HUSK:
AspIT at Work Årsmøde torsdag d. 31. maj 2018 kl. 10-15, gratis konference på Brogaarden Strib/Middelfart. Program og tilmelding her.
AspIT Skolernes dag lørdag den 1. september kl. 10.00 – 17.00, hvor du kan komme forbi og høre om AspIT er noget for dig.