Hjem AspIT – the movie. Se filmen om den dag AspIT gik over grænsen..

AspIT – the movie. Se filmen om den dag AspIT gik over grænsen..

AspIT – the movie. Se filmen om den dag AspIT gik over grænsen..

Forleden var et par hundrede virksomheder repræsenteret ved den stort anlagte konference i forbindelse med Dansk-Tysk Innovationspris 2014. Bag initiativet til den nye pris står bla Danfoss og Region Syddanmark.

AspIT vandt førsteprisen, der udover æren også betød en check på hele 100.000 kr, sponseret af Danfoss/Bitten og Mads Clausens Fond. Dermed fortsætter det med anerkendelse til AspIT. Sidste år var det brancheforeningen Dansk IT, der begavede verdens første IT uddannelse for unge med autisme spektrum forstyrrelse, og tidligere har både EU og Unesco udnævnt AspIT til såkaldt best practice.

Den nye Dansk-Tysk Innovationspris modtages af uddannelseschef Ole Bay Jensen (tv), AspIT af Vicepresident Troels Petersen, Danfoss og regionsformand Carl Holst (th), Region Syddanmark
Den nye Dansk-Tysk Innovationspris modtages af uddannelseschef Ole Bay Jensen (tv), AspIT af Vicepresident Troels Petersen, Danfoss og regionsformand Carl Holst (th), Region Syddanmark.
Prisen er på 100.000 kr.

Vi har valgt at lave en lille film om arrangementet i Tyskland suppleret med udtalelser fra uddannelseschef Ole Bay Jensen om prisens betydning for AspIT, og for de unge med fokuseret talent. Filmen varer 3 ½ min., og passer derfor fint til lidt kort afslappet inspiration i én af dine pauser i dag.

Her er direkte link til filmen:

God fornøjelse.


HUSK
Gratis konference på Brogaarden, Strib/Middelfart

AspIT at Work Årsmøde den 22. maj 2014 kl. 12.00 – 17.00.