Hjem Invitation til AspIT Årsmøde – AspIT at Work 2014

Invitation til AspIT Årsmøde – AspIT at Work 2014

INVITATION: AspIT at work 2014

Gratis konference på Brogaarden Strib/Middelfart

AspIT at Work Årsmøde 22. maj. 2014 kl. 12.00 – 17.00

Download program som pdf ved at klikke her

Program

12.00: Velkomst – Chefkonsulent Carl V. Korup

12.10: Status – Uddannelseschef Ole Bay Jensen

12.30: IT udviklingen – Research Manager Jan Horsager. På vej mod d-land. Hvordan nåede vi lige hertil? Informationsteknologien er efter 60 år godt på vej til at gøre Danmark til et d-land, der udnytter digitale løsninger i alle dele af samfundet. Men hvordan nåede vi hertil? Tidligere chefredaktør på Computerworld og mangeårig iagttager af IT-udviklingen, Jan Horsager trækker linjerne op og fortæller om de teknologier, processer og mennesker der har drevet it-udviklingen til dato globalt og lokalt.

13.30: AspIT at Work – Green Click Media – Jan Nygaard Hesselby
Green Click Media rådgiver og administrerer danske virksomheders online markedsføring. Vi styrker virksomhedernes online position ved at tiltrække flere kunder (Google AdWords, SEO, Google+), styrker deres salgskanaler (brugervenlige hjemmesider) og optimere deres resultater (analyse af opsætning). Mentor: Jan Nygaard Hesselby, Direktør har AspIT elever i virksomhedspraktik Helene Harlund, grafiker, og Mikkel H. Larsen, PHP-udvikler.

14.00: Pause og networking

15.00: AspIT at Work – ALBOA
ALBOA er en almen boligorganisation som administrerer og udlejer ca. 7.000 boliger til familier, ældre, handicappede og unge i Aarhus og omegn. Mentor: Mikkel Dam Junker, IT-Ansvarlig. AspIT elev Nicolai Hoberg Vinter, IT Supporter.

15.30: Karsten Vester – Arbejdsmarkedet – nu og i fremtiden
Hvad er det egentlig virksomhederne efterspørger når de søger nye medarbejdere i dag og i fremtiden? Er der særlige forhold som fx elever fra AspIT skal forholde sig til for at finde job?

Karsten B. Vester har i mere end 10 år været leder af virksomhedsnetværk og har stor viden og erfaring i samarbejdet med private og offentlige HR-afdelinger. Karsten B. Vester har endvidere været initiativtager til en række projekter og initiativer omkring rummelighed og social ansvarlighed.

16.00: Ann Elisabeth – hjernens funktioner

Seje drenge og superseje piger. Hvor bliver alle de søde, dygtige, interesserede og engagerede piger af? Hvorfor får drengene i gymnasiet næsten en hel karakter højere til eksamen end pigerne? I uddannelses-systemet bliver der lavet en benhård sortering af børnene. Det viser en undersøgelse fra EVA fra 2005. Billedet er klart: Drengene ender groft sagt i en af de to kasser: duer / duer ikke og pigerne ender i den "pæne ende" af det gennemsnitlige.

Den lille forskel på mænd og kvinder – i forhold til stress, motivation og restitution. Tag hjernen med på arbejde! Hvordan får vi mænd og kvinder til at samarbejde? Kvinder er fra naturens side bedre til at restituere end mænd er. Det er heldigt, for de skal også holde til meget mere i hverdagen end mænd skal. Hør om andre tankevækkende forskelle på mænds og kvinders hjerner, der bl.a. forklarer hvorfor vi reagerer forskelligt på krise og modgang.

Ann Elisabeth er uddannet cand. mag. og er lektor i dansk og psykologi med psykologi, neuropsykologi og hjerneforskning som sin hovedinteresse. Se også: www.ann-e-knudsen.dk

17.00: Afslutning – Chefkonsulent Carl V. Korup.

Vi ses igen næste år til 10 års jubilæum: 21. Maj 2015 kl. 09.00 – 16.00

Tilmeld dig til AspITs årsmøde her – det er gratis at deltage.

Det hele foregår på:
Brogården
Abelonelundvej 40, Strib
5500 Middelfart
www.brogaarden.dk