Hjem Uddannelsen En glad og velfungerende ung mand

En glad og velfungerende ung mand

Da vores søn startede på AspIT havde han i flere år prøvet med flere uddannelser på tekniske skoler, men måtte erkende, at uden hjælp og støtte gik det ikke. AspIT gav ham en hverdag med indhold og mulighed for en fremtid der ligner andre menneskers.

Det engagement og den entusiasme der er udvist fra lærere og ledere på AspIT for at finde hver enkelt elevs kompetencer og rette hylde i livet (erhvervslivet), desuden praktikpladser og økonomiske midler til uddannelsen, kan ikke roses nok! Det er virkelig ildsjæle der viser interesse for de unges liv, også uden for AspIT og skaber sammenhæng mellem arbejdsliv og fritid.

Da vores søn var 10 år ville han hellere være død end leve det liv han havde dengang, med mobning og chikane fra skolekammerater fordi han var anderledes. I dag er han en glad og velfungerende ung mand med mange venner og udsigt til et selvstændigt liv med indhold og arbejde, som vi forældre ikke ville have en chance for at kunne hjælpe ham frem til.

Hurra for AspIT og stor beundring for alle jer der arbejder der. Uden AspIT havde vores søn være tabt i systemet for længst. I er guld værd, ikke mindst som rollemodeller ved indgangen til voksenlivet når forældrenes indflydelse ikke længere er det afgørende. Tak fordi han fik denne chance!

Forældrepar til en AspIT elev

Afklaringsforløb på de lokale afdelinger

AspIT – Østjylland

AspIT – Trekanten

AspIT – Storkøbenhavn

AspIT – Midtjylland

AspIT – Esbjerg

AspIT – Sjælland

AspIT – Fyn