Hjem Referencer Forældre Har meget mere overskud

Har meget mere overskud

Vi er forældre til en dreng der i alle sine skoleår var ked af at komme i skole. Han havde kun gået i børnehaveklasse tre dage da han kom og spurgte om han behøvede at gå derhen igen.

Men så kom han på Afklaringsforløb på AspIT og for første gang synes han det var rart at komme af sted om morgenen. Heldigvis blev han optaget på AspIT, det har bare forandret ham så meget. Fra at være en dreng der altid var uinteresseret i hvad der skete i skolen blev han pludselig interesseret og lærevillig.

Det har betydet utrolig meget at han kun har haft få klassekammerater og ganske få voksne omkring sig, der forstod hvordan han skulle tackles, ingen forstyrrende elementer og ensartet undervisning.

Han er glad for hver skoledag og har meget mere overskud, til trods for at han har lang vej til AspIT med bus og tog.

På et tidspunkt syntes vi han virkede lidt udbrændt når han havde fri, men i fællesskab med lærerne fandt vi ud af at han “glemte” at holde pause så tit som han nu behøvede, derfor begyndte de at sende ham til pause når han havde brug for det og igen fik han overskud.

AspIT har modnet ham og gjort ham så selvsikker at han er begyndt at snakke om at han godt kunne tænke sig at prøve en almindelig skoleklasse.

Vi kunne ikke forestille os at han skulle kunne have taget en anden form for ungdomsuddannelse, men nu efter han har gået næsten 1½ år på AspIT er han ikke afvisende overfor at prøve at tage en datamatiker uddannelse når han er blevet lidt ældre.

Forældrepar til en AspIT elev