Hjem Stor dag for AspIT og Luksusbaby.dk!

Stor dag for AspIT og Luksusbaby.dk!

Mathias’ Nye Rejse: Fra AspIT til Luksusbaby’s Hjerte i Pakkeafdelingen.

Mathias, en dygtig elev fra AspIT, har netop taget det første skridt i en ny rejse ved at starte sin praktik hos Luksusbaby.dk i Støvring. På trods af den konstante travlhed på lageret, har Luksusbaby åbnet dørene for Mathias med åbne arme. Han vil spille en afgørende rolle i pakkeafdelingen, hvor hans præcise arbejde vil sikre, at forældre modtager deres produkter rettidigt.

Selvom vi primært er kendt som en IT-uddannelse, forstår vi vigtigheden af at finde den rette praktikplads for vores elever, som ikke nødvendigvis altid er inden for IT. Det vigtigste er at finde det perfekte match mellem elevens færdigheder og virksomhedens behov. Og det lader til, at netop sådan et match er blevet fundet hos Luksusbaby.dk-

Luksusbaby.dk, som er kendt for deres enestående kundeservice, ser ud til at være den ideelle partner for Mathias. Billedet, viser tydeligt, hvor glade begge parter er for dette nye partnerskab. Vi ønsker intet andet end succes og vækst for Mathias i denne nye fase af hans rejse!