Hjem AspIT-elever fortæller deres historier 

AspIT-elever fortæller deres historier 

For personer, der har brug for en særligt tilrettelagt uddannelse, kan det traditionelle uddannelsessystem skabe mange udfordringer. Dette er noget, som mange af vores elever kender til. 

 

Eleverne medvirkede i videoer 

I løbet af sommeren har flere AspIT-elever medvirket i videoer og delt deres personlige historier. Nogle har fortalt om deres oplevelser og udfordringer i det traditionelle uddannelsessystem samt deres bekymringer om fremtidige jobmuligheder, mens andre har fortalt, hvordan de på AspIT har fundet en uddannelse, der imødekommer deres særlige behov, og hvordan den har givet dem fornyet tro på fremtiden. 

Du kan se alle videoerne med eleverne på vores YouTube-kanal her. 

Mange af de deltagende elever har trådt ud af deres komfortzone for at dele deres historier. Vi er overbeviste om, at eleverne er vores bedste ambassadører, så fra AspIT lyder der en stor tak til eleverne for deres store engagement og mod. 

Er du også nysgerrig på, om AspIT er noget for dig eller nogen, du kender, så kom til AspIT Skolernes Dag den første lørdag i september. Her kan du få svar på alle dine spørgsmål og komme helt tæt på AspIT. 

Find din nærmeste AspIT-skole her, hvor du også kan tilføje AspIT Skolernes Dag til din kalender: https://aspit.dk/om-aspit/aspit-skolernes-dag/#skolernesdagkort