Hjem Rengørings- og kantineassistent

AspIT søger en rengørings- og kantineassistent til AspIT Østjylland

AspIT Østjylland søger en rengørings- og kantineassistent til en fast stilling på 20 timer om ugen til start 1. august 2022.

Vi søger en person som holder af at arbejde på en skole og som kan lide at omgås unge mennesker og være en del af personalegruppen i dagligdagen. Hvis du samtidig synes det kunne være hyggeligt at bage lidt til elever og medarbejdere en gang imellem vil det kun være en fordel.

AspIT er den erhvervsrettede IT-uddannelsesmodel for unge med Autisme Spektrum Forstyrrelse, hvis formål er, at unge IT-talenter efter endt uddannelse finder beskæftigelse indenfor IT området.

Læs mere om AspIT uddannelsen på www.aspit.dk

På afdelingen i Aarhus har vi 25 elever og 7 medarbejdere. Vi arbejder med en 40 ugers årsnorm hvilket betyder at din faktiske ugentlige arbejdstid vil være på 25 timer grundet afvikling af skoleferierne. Du vil derfor skulle arbejde 5 dage i ulige uger og altid have fri om fredagen i lige uger.

Stillingen er knyttet til vores afdeling beliggende på Banegårdspladsen i Aarhus C.

Din hverdag vil i varieret omfang bestå af følgende:

  • Rengøring af klasselokaler, kontorlokaler, mødelokaler, gangarealer, toiletter samt kantinen
  • Servicering af morgenmad til eleverne, generel mødeforplejning samt stå for daglige indkøb, forberedelse af dimission, interne kurser og AspIT skolernes dag

Vi tilbyder et fleksibelt job hvor du får stor indflydelse på tilrettelæggelsen af dagens opgaver. Den primære arbejdstid planlægges sammen med din nærmeste leder.

Domicil: Aarhus C
Tiltrædelse: 1. august 2022
Ansøgningsfrist: 27. juni kl. 09.00
Ansættelsessamtale: 29. juni

Løn og pension iht. Overenskomst 3F. Har du uddybende spørgsmål til stillingen kan du kontakte Afdelingsleder Anders Stenumgaard Lind på tlf.: 7216 2725 eller på mail anli@aspit.dk.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Søg jobbet på www.campusvejle.dk