Hjem Opskriften på 80% i succesrate? Den kommer her.

Opskriften på 80% i succesrate? Den kommer her.

Job er ikke noget man søger. Det er noget man fortjener.

Hos AspIT er kommunikation meget højt prioriteret. Både internt med elever og lærere, og eksternt med uddannelsesfolk, sagsbehandlere og erhvervsliv. En del af kommunikationen handler om videndeling og dokumentation. AspITs princip om dokumentation af uddannelsens indsatser, skaber succes omkring den grundlæggende mission; at flytte unge mennesker med autisme spektrum forstyrrelse fra sofa til job via skræddersyet IT uddannelse.

– Faktisk ligger det i vores DNA, at fortælle vores omverden, hvor vidt vi har succes med det, vi laver. Derfor har vi siden AspITs ering i 2005, dokumenteret vores resultater med nyhedsbreve. Mange af dem, handler om, hvordan vores elever ikke kun opnår beskæftigelse, men også blir værdiskabende arbejdskraft hos såvel private og offentlige virksomheder, siger uddannelseschef Ole Bay Jensen fra AspIT, der mener at dokumentation og åbenhed er noget af det unikke ved uddannelsen.

– Et andet formål med vores nyhedsbreve, er at inspirere og dele vores viden således, at endnu flere unge med ASF får muligheden får at bytte tilværelsen som langtidsledig ud med titlen som lønmodtager. Vi kan se, at netop gode erfaringer fra én virksomheds oplevelser af vores elever, som værdiskabende og effektive, får andre virksomheder til at byde vores elever indenfor i varmen. Vi kan dokumentere, at 80% af vores elever kommer i beskæftigelse, og dét skaber tryghed for investeringen i en AspIT uddannelse blandt landets UU-vejledere og sagsbehandlere, der skal hjælpe de unge aspergere godt på vej i livet, siger Ole Bay Jensen.

AspITs høje succesrate handler om en særlig praktikmetode. Og én af de mange virksomheder, der har valgt en elev fra AspIT fremfor andre kandidater, er Ellegaard Data på Sjælland. Her er unge Kenni på kort tid faldet godt til i de nye ramme, og ligeså hurtigt blevet en værdiskabende arbejdskraft – og en vellidt kollega. Ellegaard Data vil gerne fortælle historien om hvorfor og hvordan, og gør det i vedhæftede artikel. God fornøjelse – med god inspiration.

Se nyhedsbrevet fra Ellegaard Data her.


HUSK
Gratis konference på Brogaarden, Strib/Middelfart
AspIT at Work 10-Årsmøde d. 21. maj 2015 kl. 10-16.

Tilmeld dig til konferencen her.