Hjem Ny kollega til AspIT – IT underviser

Ny kollega til AspIT – IT underviser

Ny kollega til AspIT – IT underviser

Vejle Handelsskole

AspIT uddannelsen ved Vejle Handelsskole er en erhvervsrettet IT-uddannelse for unge med Aspergers Syndrom. Uddannelsen har fundet sin endelige form, antallet af ansøgere er kraftigt stigende og vi søger derfor en ny kollega.

Vi lægger vægt på, at du har en bred og solid IT-faglig og pædagogisk baggrund. Ansøgere med formel IT uddannelse og en pædagogisk uddannelse foretrækkes, men er ingen betingelse. Det vigtigste er, at du er klar til en pædagogisk udfordring og brænder for at støtte de unge mennesker gennem uddannelsen.

Du har ikke nødvendigvis indsigt i de særlige forudsætninger, som unge med Aspergers syndrom har, men du er parat til at yde den indsats der skal til for at få det.

Det er en forudsætning, at du er meget fleksibel, rummelig og har en positiv indstilling til teamarbejde og nyskabelse, da du skal fungere i et underviserteam, der løbende evaluerer og forandrer uddannelsens form og indhold. Du skal være parat til at yde en ekstra indsats, når det er påkrævet. Uddannelsen er udbredt i hele landet, så konsulentarbejde og undervisning på andre skoler kan forekomme i korte perioder.

Du skal undervise IT generelt – herunder PC Kørekort, men vi ser gerne at du har et speciale indenfor de fokuserede områder – Programmering, Visualisering, Teknik eller Quality Assurance. Læs mere på www.aspit.dk

For stillingerne gælder, at der er tiltrædelse pr. 1/8-2009.
Løn og pension iht. gældende overenskomst.

Send din ansøgning, så vi har den senest d. 12 juni 2009, til:

AspIT
Att.: Ole Bay Jensen
Boulevarden 48
7100 Vejle


eller på mail til oje@aspit.dk

Ansættelses samtaler forventes at finde sted den 18 og 19 juni. Oplysninger om ansættelsesvilkår og svar på evt. andre spørgsmål fås ved henvendelse til projektchef Ole Bay Jensen på: tlf.: 22 14 37 53.