Hjem Kom og se

Kom og se

Eksempel på AspITs nye website

Vi har rystet posen – grundigt! Og nu kan vi endelig sige kom indenfor på vores nye website, hvor du finder alle de oplysninger, du skal bruge om AspIT, fagene, din lokale afdeling, lærerne og vores samarbejde med virksomhederne.

I vores verden kan fornyelse kræve dybe indåndinger og rigtig meget tilvænning. Men vores nye website er så intuitivt, flot og velfungerende, at vi med stolthed viser det frem uden yderligere tilløb.

Inden du klikker dig ind, vil du måske vide lidt om, hvad du kan forvente?
Vi har givet det visuelle et helt nyt udtryk: En dyb, mørkegrøn farve fortæller om den varme, der gennemsyrer AspIT. Små animationer rundt omkring på siden gør den levende og værd at gå på opdagelse i.
Vi har fået taget helt nye fotos med fokus på eleverne på vores skoler. Måske kan du finde nogen, du kender? Og når du er i gang, kan du grine af de nye personale-fotos og bevæge musen henover dem; her sker ting og sager.
Hjemmesiden er selvfølgelig responsiv, så den tilpasser sig efter hvilken enhed, du ser den på.
På den nørdede side er vi gået fra en ældre TYPO3-løsning til en skræddersyet WordPress-løsning med masser af funktionalitet pyntet med lækre SVG-animationer.

Eksempel på AspITs nye website

Processen startede med formuleringen af en kernefortælling. Vores designbureau, mouret, interviewede både lærere, elever, forældre og ledelsen for at få input. Kernefortællingen er summen af AspITs historie, kultur og viden. Den danner grundlaget for designet og den nye definition af vores tone of voice; altså hvordan vi skal kommunikere.
I designet er der lagt vægt på, at det skal være nemt for dig at finde de oplysninger, du har brug for. Uanset om du besøger siden som elev, forælder eller virksomhed. Og den skal inspirere til at gå på opdagelse og understrege de værdier, som kendetegner AspIT.
Sammen med nye tekster, der er skrevet med afsæt i kernefortællingen, giver det os en ny hjemmeside, som afspejler AspIT, præcis som vi er. Og som vi er stolte af at være.

PS: Kernefortællingen kan du også finde på hjemmesiden lige her: www.aspit.dk/om-aspit/kernefortaelling