Hjem Hvem løb med hvad…

Hvem løb med hvad…

Vinder af AspIT Prisen 2018 fra Jobcenter Sønderborg: – PRISEN BETYDER AT VORES UNGEINDSATS ER KOMMET I FOKUS

Alle arbejdspladser kender det. At der er for travlt til at stoppe op, og give anerkendelse og ros til kolleger og samarbejdspartnere. På AspIT er den slags sat i system, og hedder Årsmøde Priser. Med rigtig mange indstillinger, 9 nominerede og 3 priser, blev der forleden sat ord på det, der ikke kan måles i tal, men som betyder så meget i hverdagen på jobbet.

Anerkendelse bidrager til en kultur med fokus på individuelle styrker, ressourcer og kvaliteter. Det særlige ved AspITs tre priser er, at anerkendelsen kommer fra – hinanden. Det er nemlig fællesskabet, der står bag de mange indstillinger til de tre årlige priser. Indstillingerne er i øvrigt ofte lange, velbegrundede fortællinger som baggrund for, hvorfor vedkommende er indstillet til den pågældende pris

 


HUSK:
AspIT Skolernes dag lørdag den 1. september 2018 kl. 10.00 – 16.00. Kom forbi og høre om AspIT er noget for dig. Se mere her.

Du er meget velkommen til at give dette nyhedsbrev videre i dit netværk eller frit at anvende nyhedsbrevet med tydelig kildehenvisning: “AspIT – Nyhedsbrev”.