Hjem AspIT praktikanter søger virksomheder

AspIT praktikanter søger virksomheder

AspIT praktikanter søger nye virksomheder

11 elever i alderen 19 – 25 år skal, efter 1-2 års uddannelse, i praktik i perioden 24. september – 16. november. Eleverne besidder hver for sig spidskompetencer indenfor et af hovedområderne Systemkonstruktion, Teknik og Visualisering og kan håndtere en bred vifte af de mest udbredte systemer.

Hvis din virksomhed ønsker at være blandt de virksomheder, der tilbyder praktikforløb og på sigt vil sikre sig en værdiskabende arbejdskraft, tilbyder AspIT et kort Mentor forløb for kontaktpersonen samt en sikker og professionel opfølgning på praktikanten. Vær med til at give de unge en uvurderlig mulighed, for at komme videre med deres uddannelse. Kontakt Projektchef Ole Bay Jensen på mail – for et uforpligtigende møde vedr. mulighederne. Der er ingen omkostninger eller risici for virksomheden ved praktikforløbet – kun muligheder!

Hos A/S Scancommerce i Kolding laver man softwareløsninger til e-butikker på nettet, og er en af landets førende specialister i integration mellem web-shoppen og kundens økonomifunktioner. Og hos A/S Scancommerce tog man imod tilbuddet om en praktikant fra AspIT.

“Lad mig sige det med det samme, det gik over al forventning. Vi blev meget overraskede over, hvor hurtigt og godt, Sanne faldt ind i vores kultur. Og hvad angår jobbet, var hun lynhurtig. Opgaver, der tager os andre en halvdags tid, løste Sanne på et par timer. Vi var forbløffede over, hvor hurtigt hun sætter sig ind i nye opgaver, selv når det gælder ret komplicerede ting", fortæller direktør Peter Klint fra A/S ScanCommerce.

“Vi valgte at give Sanne de samme arbejdsvilkår som alle os andre, men det rystede hende ikke. Tværtimod var det os andre, der blev inspireret af hendes ambitionsniveau og entusiasme for arbejdet. Så på den måde, har hun absolut leveret en værdiskabende indsats for ScanCommerce. Sanne har helt sikkert en ret fornuftig fremtid foran sig i IT branchen, mener Peter Klint, der samtidig roser AspIT for et meget professionelt samarbejde, med fokus på hvordan praktikanten kan yde et bidrag til virksomhedens forretningsmål.”

En anden virksomhed, der også har haft en praktikant fra AspIT, er Bygteq it a/s. De leverer brancherelaterede IT løsninger til byggeri- og anlægssektoren. Her var Benjamin i praktik.

“Benjamin har udført en række væsenlige arbejdsopgaver i huset, og det har han gjort temmelig professionelt. Faktisk er vi meget overraskede over hans kompetencer og ildhu. Benjamin har været et forbillede. Han har tilmed store evner for dokumentationsdelen, som er vigtig for os. Og så har han en fantastisk evne til at fokusere og koncentrere sig om jobbet. Visse typer opgaver løser han bedre end os andre, som ellers har siddet med tingene over lang tid.”

Det har alt i alt været et fremragende forløb. Fra AspIT har vi modtaget mentor-træning, som har været godt for forløbet, og som vi kan bruge i andre sammenhænge. Samtidig har vi sammen med folkene fra AspIT haft ugentlige opfølgningsmøder og en slutevaluering. Alt sammen med til, at vi er meget tilfredse med processen, og helt klart kan sige, at Benjamins praktikophold har været værdiskabende for Bygteqit a/s", siger IT-chef Anders Q. Pedersen.