Hjem AspIT Årsmøde 2012

AspIT Årsmøde 2012

Invitation til AspIT’s årsmøde 2012

AspIT at Work
Årsmøde 31. maj. 2012 kl. 12.00 – 17.00
Brogaarden – Strib/Middelfart

Program
12.00. Velkomst – Konferencier Vicedirektør Carl V. Korup.
12.10. AspIT siden sidst – Uddannelseschef Ole Bay Jensen.

12.30. Preben Mejer – The Amplified Individual. Preben fortæller levende og engageret om den teknologiske udvikling og fremtiden. Hvad kommer efter PC’en og fjernsynet, og hvad sker der når du bliver udstyret med en Digital Aura. Hvordan vil vi leve og arbejde i morgen. Hvad betyder det når de digitale indfødte tager over – alle under 20 år er indfødte, vi andre er indvandrere – The Amplified Individual er født.

Preben startede den første og største PC leverandør i Danmark, DanaData, og den største internetudbyder, TDC Internet. Han er direktør for Innovation Lab, et non-profit videnscenter om den nyeste teknologiske udvikling, der ligger på Katrinebjerg – i universitetsmiljøet i Århus.

13.30. Kjetil Fleten – Mennesker på dåse. Et opgør med politisk korrekt kassetænkning. Direktør Kjetil Fleten, Fleten.net. AspIT er en succes, og gennem AspIT og begreber som CSR er der meget positiv omtale af de muligheder der er for unge mennesker der f.eks. har diagnosen ASF. Det at have en diagnose er fint – man kvalificeres til offentlig støtte og hjælp. Det at have en diagnose er skidt – man kan blive placeret i en “boks”, under påskud for en virksomhed af at smykke sig med CSR, eller fordi man ubevidst lægger nogle bånd på sig selv i forhold til hvilke opgaver man tror man kan klare. I Fleten.net ansætter vi mennesker og man ved ikke hvad man kan før man har prøvet!

14.00. Pause og networking.

< class="htmlarea-showborders">

15.00. Peter Lund Madsen – “Hjerne Madsen”. Peter Lund Madsen (“Hjerne Madsen”) er læge og hjerneforsker. Han har hovedsageligt arbejdet med at undersøge af hjernens aktivitetsniveauer undersøvn, drømme, stress og afslapning og har skrevet disputats om hjernens energistofskifte under forskellige bevidsthedstilstande. Han har stået bag og medvirket i en lang række videnskabsformidlingsprojekter og blev tildelt Modersmål-Prisen 2006, og i 2005 fik han Rosenkjærprisen.

16.00. Per Schultz Jørgensen – Parathed. Per Schultz Jørgensen er en dansk professor, der tidligere har været formand for Børnerådet. Schultz Jørgensen blev i 1981 forskningsleder ved Socialforskningsinstituttet og fra 1991 tilknyttet Danmarks Pædagogiske Universitet som professor i socialpsykologi. Schultz Jørgensen har bl.a. forsket i familieforhold, børns sociale identitet og udsatte børn og unge. Per har været medlem af Børnerådet siden begyndelsen i 1993 og formand 1998-2001. Den 11. februar 2011 blev han af kulturminister Per Stig Møller udpeget som medlem af Værdikommisionen.

16.55. Afslutning – Konferencier Vicedirektør Carl V. Korup.

Tilmeld dig til AspIT årsmøde 2012 på www.aspit.dk – det er gratis at deltage og du er velkommen til at sende denne invitation videre.


HUSK

Gratis konference på Brogaarden – Strib/Middelfart

AspIT at Work – Årsmøde den 31. maj 2012 kl. 12.00 – 17.00.