Hjem Årsmøde 2018 om de særlige talenter

Årsmøde 2018 om de særlige talenter

– HVORFOR BRUGE TID PÅ AT SCANNE STREGKODER
– JEG HUSKER DEM BARE

Det var de imponerende resultater fra den store COWI undersøgelse, der forleden stjal overskrifterne på AspITs årsmøde ved Middelfart. Men de mange gæster fra hele landet, fik også andre guldkorn med sig hjem. Feks fra vækstvirksomheden Swipbox med Morten fra AspIT Sønderjylland på holdet. Om det kører – det må man vist nok sige.

Vi handler mere og mere på nettet, og det betyder forandringer for butikkerne. For eksempel bliver butiksarealer, der tidligere blev brugt var til eksponering af varer, nu erstattet med selvbetjeningsautomater med pakkebokse. Virksomheden Swipbox med hovedsæde i Sønderborg har på få år sat sig tungt på dette marked, med selvbetjeningsautomater i både Danmark og udlandet, inklusiv fjerne markeder som Australien, Pakistan og Singapore.

 


HUSK:
AspIT Skolernes dag lørdag den 1. september 2018 kl. 10.00 – 16.00. Kom forbi og høre om AspIT er noget for dig. Se mere her.

Du er meget velkommen til at give dette nyhedsbrev videre i dit netværk eller frit at anvende nyhedsbrevet med tydelig kildehenvisning: “AspIT – Nyhedsbrev”.