Hjem AspIT-skolernes dag

Kom til AspIT-skolernes dag
den 3. september kl. 10-14

 

Du kigger bare forbi – du skal ikke tilmelde dig.

Kom og mød elever, lærere, specialpædagogiske vejledere samt praktik- og jobvejledere. Vi glæder os til at fortælle om uddannelsen og vise dig skolen. Vi har skoler over hele landet – også én tæt på dig. Og vi holder alle sammen AspIT-skolernes dag 3. september kl. 10-14. Find nærmeste AspIT længere nede på denne side.

AspIT er uddannelse for dig med ASF, som elsker IT.
På AspIT ser vi dig og dine behov. Det handler om, at du skal være tryg for at kunne lære. Så vi tilrettelægger uddannelsen efter dine individuelle behov. Formålet er nemlig, at du får et varigt job bagefter.

På AspIT-skolernes dag kan du høre mere om uddannelsen, og hvordan den fører til beskæftigelse.

Vi glæder os til at se dig!

IT-uddan­nelse for
dig med ASF.

Når du har det godt, kan du lære. Det handler om tryghed for dig: På AspIT favner vi hele dig, så du kan få en erhvervsrettet IT-uddannelse, der på sigt giver dig job.

Bliv klogere på AspIT

Hos AspIT ser vi dig og dine behov.
Og uddannelsen tilrettelægges udfra disse.

Eleverne opnår kvalifikationer gennem en uddannelse, tilrettelagt ud fra deres særlige behov. Eleven får IT kompetencer, som sætter dem i stand til at løse konkrete opgaver for virksomheder, gennemføre praktikforløb, og modtage læring på et højt IT fagligt niveau. Alt sammen med det mål at opnå varig beskæftigelse.

Læs mere om uddannelsen

“I får en dygtig og dedikeret medarbejder, som er en ressource fuldt på højde med alle andre i afdelingen. Jeg har fået mange positive tilkendegivelser fra både kolleger og HR-afdeling, som alle synes, at AspIT er et godt initiativ.

Marianne Assenholt LEGO